banyan.nu

Nov 22

På marknaden finns i dag otaliga behandlingar för alla möjliga problem och åkommor. Det finns flera olika behandlingar och tekniker för att förbättra ett tidigt håravfall eller tunt hår. Inte nog med att det finns olika färger på håret så finns det massor av olika möjligheter till att sätta fast det. Löshår finns i många olika sorter, mörka och ljusa färger, slingade och uppklippta, korta och långa. Antingen så limmar man fast det i hårbottnen eller så sätter man fast det i kammar och flätar in det i ens egna hår. Peruker och löshår har för personer som upptäckt att dom är tunnhårig är som sagt vanligt i Sverige. Betydligt vanligare än i många andra länder, typ USA eller England. Så det finns hjälp för de som blivit tunnhåriga, både kvinnligt håravfall och manligt håravfall.