banyan.nu

Nov 22

Alla vi människor har utmaningar att kämpa mot. Vi människor har många problem att grunna över. Att vara tunnhårig kan bero på många orsaker, antingen så föds man med väldigt lite hår på huvudet och har fortsatt tunn hårväxt genom hela livet. Eller så lider man av stress i skolan, på jobbet, i hemmet eller så är man genetiskt förutbestämd att tappa hår och få håravfall. Egentligen är det inte så farligt att vara tunnhårig om man är det jämnt på huvudet men för kvinnor är det mycket jobbigt. Problemen kan uppstå på grund av stress eller hormonrubbningar som gör att tillväxten i håret sätts ur spel. Det finns dock behandlingar man kan genomgå för att motverka tunnhårigheten. Laserbehandling är ett populärt alternativ för de personer med ärftligt håravfall. Har man andra former av håravfall kanske inte laser är det rätta men vi försöker kämpa för att slippa bli tunnhårig på äldre dagar.